Wednesday , 26 June 2019

1.000 SHKODRANE NE MBESHTETJE TE PROTESTES SE OPOZITES NE TIRANE

Mbi 1000 persona nga Shkodra janë nisur këtë të enjte drejt Tiranës në mbështetje të protestës së studentëve. Një gjë e tillë u bë e ditur nga kryetari i Partisë Demokratike, dega Shkodër, Xhevdet Amuli.

Por arsyet për të protestuar ndaj kësaj qeverie janë të shumta sipas Amulit.

Qytetarë shkodranë dhe mbështetës të Partisë Demokratike u nisën rreth orës 07:30 të kësaj të enjte nga teatri Migjeni drejt kryeqytetit në mbështetje të protestës që u organizua për studentët.

Lexoni dhe kete

KiE ANULON DELEGACIONIN PËR VËZHGIMIN E ZGJEDHJEVE TË 30 QERSHORIT

Një prej institucioneve të angazhuara për monitorimin e zgjedhjeve në Shqipëri ka vendosur të tërhiqet …