1.790 NXENES TE BASHKISE SHKODER NE TESTIM

Këtë të premte, 1.790 nxënës të klasave të 5-ta në shkollat e Bashkisë Shkodër i janë nënshtruar provimit për testimin e njohurive në 3 lëndët kryesore. Sipas DAR Shkodër, provimi ka për qëllim matjen e njohurive të kësaj grup-moshe, por nuk është test penalizues.

Testimi i njohurive për klasat e 5-ta zhvillohet për të 3-tin vit rradhazi. Ndërkohë, formati i vlerësimit është një standart vlerësues i njëjtë për çdo nxënës.

 

Lexoni dhe kete

RIKUALIFIKIM URBAN TEK BLLOQET E BANIMIT “QEMAL DRAÇINI”

Po shkon drejt përfundimit rikualifikimi urban i blloqeve të banimit “Qemal Draçini” në qytetin e …