Sunday , 29 November 2020

1 NXËNËS POZITIV ME COVID-19 NË SHKODËR

1 nxënës ka rezultuar pozitiv me Covid-19 në qytetin e Shkodrës, ndërkohë 4 mësues janë detyruar të karantinohen. Për situatën e virusit në Shkodër, flet prefektja Majlinda Angoni, që sipas saj kemi një situatë të menaxhuar mirë.

Tashmë, mjeku i familjes do ketë një protokoll më të veçantë për ndjekjen e rasteve në familje.

Gjithsesi, Angoni bën apel për sa më shumë kujdes në këtë situatë.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …