Wednesday , 18 September 2019

1 TETOR, DITA BOTERORE E TE MOSHUARVE

1 Tetor shënohet Dita Botërore e të Moshuarve. Por, sa vlereësohen të moshuarit në vendin tonë? Tv Rozafa pyeti disa të moshuar në Shkodër se sa të vlerësuar ndihen ato dhe përgjigjia e tyre është se po lihen pas dore. Gjithashtu, ato vënë theksin tek pensionet e vogla.

Vëmendja duhet të jetë më e madhe edhe nga qeveria, veçanarisht tek pensionet e kësaj kategorie.

Lexoni dhe kete

DITA BOTËRORE E NDËRGJEGJËSIMIT PËR LIMFOMAT

15 shtatori ka shënuar ditën botërore të ndërgjegjësimit për limfomat. Limfoma është kanceri që prek …