Friday , 19 January 2018

1 TETOR, DITA BOTERORE E TE MOSHUARVE

1 Tetor shenohet si Dita Boterore e te Moshuarve. Por sa vemendje i kushtohet kesaj kategorie ne qytetin e Shkodres ? Te pyetur ne kete dite, te moshuar te qytetit te Shkodres ndihen te lene pas dore dhe pa asnje perkujdesje. Ata e vene theksin te pensionet e vogla qe perfitojne dhe kerkojne me shume vemendje nga qeveria.

Ajo qe duhet theksuar eshte se nje pjese e kategorie nuk braktisen vetem nga shteti, por edhe nga familjaret e tyre. Çdo dite shohim te moshuar qe kalojne pjesen me te madhe te dites ne lulishtet e qytetit. Kjo kategori ka me shume se kurre nevoje per perkujdesje dhe mbeshtetje.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …