Thursday , 15 April 2021

1 VIT IZOLIM NË SHTËPINË E TË MOSHUARVE NË SHKODËR

Që nga 9 marsi i vitit të kaluar, pjesëtarët e shtëpisë së të moshuarve në Shkodër janë të izoluar, si shkak i pandemisë dhe masave të ministrisë. Drejtori i kësaj shtëpie, Fatjon Hoxha, thekson se në këtë institucion janë zbatuar protokollet.

Hoxha e pranon se ka qenë një periudhë e vështirë, por thotë se është shmangur virusi.

Ai foli edhe për proçesin e vaksinimit tek të moshuarit e kësaj shtëpie…

Hoxha bëri me dije se nuk ka pasur probleme tek të moshuarit pas vaksinimit.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …