Monday , 20 September 2021

10 MIJE TURISTE VIZITOJNE MUZEUN “OSO KUKA”

Rreth 10 mije turiste kane visituar ne kete sezon turistik muzete e Shkodres, perkatesisht Muzeun e Diktatures, Kalane dhe Muzeut Historik. Kjo shifer u be e ditur nga Pergjegesi I         Muzeut “Oso Kuka” Fatmir Juka I cili tha se vetem ne muajn gusht jane mbi 2500 vizitore duke mbetur afersisht me te njejtat shifra si nje vit me pare.

Turistet me te shumte vijiojne te jene nga vendet perndimore, ndersa surpriza e ketij sezoni sipas Jukes kane qene Ukrahinasit. Mungesa e sinjalistikes vijon te mbetet problem per orientimin e vizitoreve drejt pikave turistike. Kjoi vihet ne dukje edhe ng drejtuesit e shtepive muze te cilet kerkojne nje harte qe te beje te ditur sahperndarjen e muzeve ne Shkoder.

Lexoni dhe kete

PUNIME ARTIZANALE ME MBETJE

Nga dĂ«shira pĂ«r tĂ« mbrojtur mjedisin si ekspert turizmi mĂ«soi dhe njĂ« zanat. Erjon Elmazi …