10 QERSHOR, DITA NDERKOMBETARE E ARTIZANATIT

10 Qershor shënohet si Dita Ndërkombëtare e Artizanatit. Për të 6-tin vit me rradhë, Bashkia Shkodër dhe Shoqata e Artizanëve Shqiptarë, dega Shkodër, kanë organizuar një aktivitet në pedonalen e qytetit. Për n/kryetarin e Bashkisë Shkodër, Arben Gjuraj. prodhimet artizanale përbëjnë një burim të rëndësishmë për zhvillimin e turizmit.

Nga ana tjetër, presidenti i Dhomës Kombëtare të Zejtarëve, Koli Sinjari, vlerësoi Shkodrën si një qytet të rëndësishëm për zhvillimin e zejtarisë.

Në këtë aktivitet u paraqit një ekspozitë ku demonstrohet puna me dorë e specialistëve artizanë të Shkodrës dhe punishte artizanati.

Lexoni dhe kete

TRAFIKU GJATE SEZONIT VEROR, JA AUTOMJETET DHE AKSET KU DO KUFIZOHET QARKULLIMI

Ministri i Infrastrukturës dhe ai i Brendshëm kanë përcaktuar kategoritë e automjeteve dhe akset rrugore, …