Wednesday , 20 June 2018

“10 URDHNIMET” NE SKENEN E TEATRIT “MIGJENI”

“10 urdhnimet” do te jete shfaqja me e re qe do te jepet ne teatrin  “Migjeni” te qytetit te Shkodres. Nje monodrame me regji te Dritan Sejaminit dhe qe do te vihet ne skene nga aktorja e teatrit “Migjeni”, Rita Gjeka. Per regjisorin Dritan Sejamini, kjo monodrame ka lindur si nevoje per te sjelle 10 urdherimet.

Ndersa, aktorja Rita Gjeka u shpreh se kjo shfaqje trajton mesazhe qe kane nevoje ti bashkengjiten diteve te sotme. Nje monodrama qe pasqyron edhe jeten e aktores permes 10 urdhnimeve.

Monodrama “10 urdhnimet” e frymezuar nga “I Dieci Comandamenti” i Roberto Beninjit do te vihet ne skenen e teatrit “Migjeni” per dy nete me rradhe, ne datat 17 dhe 18 Dhjetor ne oren 18:00.

Lexoni dhe kete

“AHENGU SHKODRAN DHE TRANSFORMIME TE TIJ NE PERIUDHEN SOCIALISTE”

NĂ« kuadĂ«r tĂ« programit tĂ« bisedave pĂ«r artin, kĂ«tĂ« tĂ« mĂ«rkurĂ« u zhvillua takimi i …