Saturday , 24 October 2020

10 VJETORI I KISHES SE SHEN’KOLLIT

Me rastin e 10 vjetorit të ndërtimit të Kishës së Shen’ Kollit në Shkodër është mbajtur një aktivitet përkujtimor, ku u përkujatuan gjithë ata që kontribuan me këtë rast. Imzot Angelo Massafra u shpreh se ky është një moment shumë i rëndësishem.

Gjithashtu u shfaq edhe një dokumentar i punuar nga Bepin Kolvataj me rastin e 10 vjetorit të Kishës së Shen’Kollit. Dëshmi se si ka qenë ajo kishë e cila është projektuar nga Dom Ndre Mjeda dhe At Gjergj Fishta ndërsa zbatues i punimeve ka qenë Kolë Idromeno. Puna e bërë si dhe donacionet e dhëna për rindërtimin e saj ishine pjesë të dokumentarit të shfaqur.

Lexoni dhe kete

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, …