Wednesday , 24 January 2018

100 PERSONA NE QARKUN SHKODER PERFITOJNE PENSION SOCIAL

Rreth 100 persona ne Qarkun e Shkodres perfitojne pensioni social. Nje pension qe jepet per ato persona qe jane mbi 70- vjec dhe nuk kane te ardhura te tjera. Nje gje e tille u be e ditur nga drejtorja e Institutit te Sigurimeve Shoqerore Shkoder, Violeta Staka, teksa ishte e ftuar ne emision “Miremengjes” ne Tv Rozafa.

Staka beri me dije se shuma e ketij pensioni aktualisht eshte 70 mije leke te vjetra.

Gjate emisionit, drejtorja e Institutit te Sigurimeve Shoqerore Shkoder tregoi edhe formulen e perfitimit te nje pensioni dhe ruajtjen e dokumentacioneve te ndryshme ne vitet e meparshme.

Lexoni dhe kete

MEMORIAL PER ISH-TE PERNDJEKURIT POLITIK GJATE REGJIMIT KOMUNIST

Shume shpejt ne qytetin e Shkodres do te ndertohet nje memorial per ish-te perndjekurit politik …