Sunday , 29 November 2020

100-VJETORI I LINDJES SË SHËN GJON PALIT TË DYTË

Kisha Katolike Shkodër ka organizuar një meshë pasditën e së enjtes me rastin e 100-vjetorit të lindjes së Shën Gjon Palit të Dytë.

Arqipeshkvi i dioqezës Shkodër-Pult, Imzot Angelo Massafra, tha në mesazhin e tij se Shën Gjon Pali i Dytë ka qenë i vendosur për të ndjekur Krishtin.

Shën Gjon Pali i Dytë përkrahu mësimet e kishës mbi çështjet sociale, sidomos atë të familjes.

Ai është lideri që ka udhëtuar më shumë, duke vizituar 129 shtete gjatë papatit të tij.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …