100-VJETORI I VLLAZNISE, TEME DISKUTIMI NE KB SHKODER

Edhe çështja e Vllaznisë dhe 100-vjetori i saj solli ankesa nga këshilltarët e Këshillit Bashkiak Shkodër. Këshilltarët kritikuan Bashkinë Shkodër për menaxhimin e këtij viti jubilar dhe gjëndjen ku ndodhet skuadra.

Në përgjigje të kritikave të këshilltarëve reagoi n/kryetarja e Bashkisë Shkodër Emilia Koliqi.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E INFORMACIONIT NE GJYKATA

Shërbimet administrative gjyqësore në gjykatat Shkodër ishin në fokus të prezantimit të një projekti në …