Wednesday , 17 January 2018

102- vjetori i shpalljes se Pavaresise

Ka qŽnŽ ora 09-00 e sŽ premtes kur kanŽ nisur aktivitetet festive ne qytetin e Shkodres me rastin e 28 Nentorit, festes se Pavareise. PŽrpara bashkisŽ sŽ metropolit verior janŽ mbledhur drejtuesit e pushtetit lokal, pŽrfaqŽsuesit e klerit si dhe dhjetra qytetarŽ tŽ Shkodres.

MŽ pas janŽ vendosur edhe kurora me lule pranŽ memorialit tŽ Luigj Gurakuqit. Ky edhe ka qŽnŽ aktiviteti i vetŽm ku pŽrfaqŽsuesit e pushtetit lokal dhe deputet e qarkut Shkoder kanŽ qŽnŽ tŽ gjithŽ sŽbashku pasi mŽ pas pŽrfaqŽsuesit e sŽ djathtŽs janŽ ndarŽ duke pŽrkujtuar me 28 NŽntor edhe ditŽn e clirimit. Fillimisht kanŽ vendosur kurora me lule pranŽ varrezave tŽ Rrmajit, ku kanŽ pŽrshendetur pŽrfaqŽsuesit e klerit.

MŽ pas e djathta ka vendosur kurora me lule pranŽ varrezave tŽ dŽshmorŽve. NdŽrsa me 29 NŽntor, prefekti Paulin Radovani dhe deputet e mazhorances do tŽ zhvillojnŽ ceremonitŽ pŽrkujtimore nŽ kuadŽr tŽ ditŽs sŽ clirimit.

Lexoni dhe kete

KONTROLLET NDAJ SUBJEKTEVE T√č BOMBULAVE T√č GAZIT

Kontrollet ndaj subjekteve qe tregtojne bombulat e gazit vijojne ne qytetin e Shkodres. Ajo qe …