Saturday , 20 January 2018
Breaking News

11 MUJORI I KETIJ VITI ME 1.820 PUNESIME TE REJA

Deri ne fund te muajit nentor te ketij viti prane zyres se punes Shkoder ka pasur 1.820 punesime te reja. Nje shifer e tille behet e ditur nga drejtorja e kesaj zyre, Rozafa Zmijani. Ajo thekson se ketu perfshihen edhe punesimet qe kane qene me programet e nxitjes se punesimit.

Zmijani e konsideron nje numer te larte dhe shton se ka kerkesa te bizneseve per punonjes te rinj.

Ne fund, Zmijani ben me dije se kete vit ne krahasim me nje vit me pare ka nje ndryshim, pasi jane nxitur specialistet e zyres se punes per te shkuar drejt subjekteve per te marre oferta.

Lexoni dhe kete

ALTIN PRENGA “PERSONAZHI I VITIT 2017”

Shoqata Kulturore Shega lezhjane i ka akorduar titullin “Përsonazhi i vitit 2017” kuzhinierit dhe biznesmenit …