Saturday , 19 October 2019

12 MAJI, DITA NDËRKOMBËTARE E INFERMIERISË

Në kuadër të ditës ndërkombëtare të infermierisë shoqata Malteser në bashkëpunim më fakultetin e infermierisë kanë ofruar kontrolle falas për të gjithë qytetarët.

Qytetarët kanë pasur mundësi për të kryer kontrolle mbi diabetin, mbatjen e tensionit etj. Tendat për keto kontrolle ishin në disa  pika të qytetit, pranë bashkisë Shkoder, tek posta dhe në disa vende të tjera të qytetit.

Lexoni dhe kete

MYFTIU I SHKODRĂ‹S THIRRJE DIPLOMACISĂ‹ SHQIPTARE

Myftiu i ShkodrĂ«s, Imam Muhamed Sytari i ka bĂ«rĂ« thirrje diplomacisĂ« shqiptare qĂ« tĂ« punojĂ« …