Wednesday , 17 January 2018

120 BIZNESE PERFITOJNE NGA LIGJI I FALJES NE BASHKINE SHKODER

Jane rreth 550 biznese qe mund te perfitojne nga amnistia per fshirjen e detyrimeve ligjore ne Bashkine Shkoder. Keshtu shprehet drejtori i Drejtorise se te Ardhurave ne Bashkine Shkoder, Blendi Gjylbegaj. Ai thote se deri tani kane shlyer detyrimet 120 biznese dhe kane perfituar nga ligji i faljes. Sipas Gjylbegajt, aministia ka ndikuar pozitivisht edhe ne te ardhurat e Bashkise Shkoder.

Gjithashtu, Gjylbegaj shton se nje pjese e bizneseve i jane pergjigjur kerkeses se Bashkise Shkoder per shlyerjen e detyrimeve dhe ben thirrje qe edhe pjesa tjeter ti kryeje ne kohe detyrimet ligjore.

Ne fund, drejtori i Drejtorise se te Ardhurave ne Bashkine Shkoder ben me dije se ka pasur rritje ne dy javet e fundit te subjekteve qe i jane pergjigjur kerkeses se Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …