Friday , 18 September 2020

13 MIJE VIZITORE GJATE 1 VITI PRANE MUZEUT “MARUBI”

Para pak ditesh fototeka kombetare “Marubi” ne qytetin e Shkodres ka mbushur 1-vit qe nga dita e inaugurimit. Statistikat paraqiten te kenaqshme, duke marre parasysh vizitueshmerine te madhe te muzeut, sidomos gjate diteve kur hyrja eshte e lire. Nje gje e tille pranohet nga vete drejtori i ketij muzeu, Lucjano Bedeni, i cili ben te ditur se per nje vit ka pasur rreth 13 mije vizitore prane ketij muzeu.

Sipas Bedenit, nje shifer e tille eshte mese e realizueshme dhe e kenaqshme per kete muze duke pasur parasysh se ka nje target-grup te limituar.

Ne fund, drejtori i ketij muzeu eshte i bindur se gjate sezonit te vere, muzeu “Marubi” do te kete nje rritje te numrit te vizitore,sidomos atyre te huaj.

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” MBYLLET ME SUKSES

“Aaa kush asht n’derë” erdhi për publikun shkodran edhe mbrëmjen e së enjtes, i cili …