14 JANARI I VITIT 1990, PËRJETIMET E ASAJ DITE

Pas aktivitetit të organizuar në qendër të qytetit të Shkodrës, protagonistët e ngjarjes së 14 janarit 1990 u mblodhën përsëri bashkë pasditën e së martes, këtë herë në një tjetër takim në kinema Millenium. Ato treguan detaje nga ajo ditë për rrëzimin e bustit të Stalinit në qendër të qytetit.

Aktiviteti u organizua nga qendra “Memo” dhe u filmua i plotë nga TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …