Wednesday , 21 February 2018

14 SHKURT, DITA E TE DASHURUARVE

E kthyer ne tradite tashme, 14 shkurti festohet si Dita e Shen Valentinit ose Dita e te Dashuruarve. Shen Valentini eshte nje dite e vecante e vitit per ciftet e te dashuruarve. Por, e tille eshte edhe dhurata, simboli i kesaj dite e cila per shume te dashuruar ka nje kuptim te jashtezakonshem dhe mbart me vete edhe nje ngarkese te tille emocional. Çifte te shumta i jane drejtuar dyqaneve te luleve ne Shkoder per te blere lule e per te bere dhurata.

Shen Valentini eshte dita ne te cilen festohet nje mrekulli qe eshte renia ne dashuri, duke shkembyer dhurata per t’i kujtuar njeri-tjetrit rendesine, bukurine dhe kenaqesine e te qenurit “te prekur” nga Erosi, zoti i dashurise.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …