Breaking News

15 MAJ, DITA NDERKOMBETARE E FAMILJES

15 maji shënohet dita ndërkombëtare e familjes. Në kuadër të kësaj dite, shtëpia e fëmijës 6 – 18 vjeç në qytetin e Shkodrës organizoi një aktivitet sensibilizues, ku të pranishëm ishin edhe prindër të fëmijëve, ndërkohë nuk munguan as emocionet.

Në lidhje me këtë aktivitet foli edhe drejtori i kësaj shtëpie, Gëzim Mahmutaj, i cili u ndal edhe tek adoptimet.

Gjatë aktivitetit nuk munguan këngët për nënën dhe valle të ndryshme nga fëmijët e kësaj shtëpie.

Lexoni dhe kete

MEMA: SEZON VEROR I VAKËT NË VELIPOJË

Sezoni veror ka nisur i vakët në plazhin e Velipojës. Shprehet kështu drejtori i turizmit …