Wednesday , 2 December 2020
Breaking News

15 MESUES NE VERI NUK E KANE NISUR PUNEN

15 mësues në rajonin e veriut nuk e kanë nisur punen, pasi janë vetë ose kanë familjar të prekur nga COVID-19. Konfirmimi ka ardhur nga Drejtori Rajonal i Arsimit në Lezhë, Bardhok Pulaj, i cili thotë se janë marrë masa për zëvendësimin e këtyre mësuesve dhe se proçesi mësimor ka nisur normalisht në të gjitha shkollat.

Pulaj shton se në të gjitha shkollat ka përsonel mjekësor dhe apelon për zbatim të protokolleve për mbrojtjen nga koronavirusit.

Në një pjesë të konsiderueshme të shkollave të veriut mësimi po zhvillohet me turne, për të rujtur distancimin fizik ndërmjet nxënësve.

Lexoni dhe kete

2020-ta VIT I VESHTIRE PER BASHKINE LEZHE

2020 ka qenë një vit i vështira për Bashkinë e Lezhës, pasi termeti dhe pandemia …