16 TETORI, DITA BOTERORE E USHQIMIT

16 tetori shenon Diten Boterore te Ushqimit. Por, sa te sigurta jane ushqimet qe konsumojne qytetaret shkodrane. Te pyetur, ato shprehen se fillimisht Bashkia Shkoder duhet te krijoje tregje. Ato shprehen se jane te detyruar ti blejne keto ushqime qe tregtohen edhe ne rruge. Sipas tyre, tregtaret nuk kane faj per shkak te mungeses se tregjeve dhe detyrohen te shesin ne rruge, nderkohe qe me pas ushqimet jane te papasterta.

Mbi 150 vende te botes festojne me 16 tetor  Diten Boterore te Ushqimit, e cila perkon me pervjetorin e themelimit te Organizates se Kombeve te Bashkuara per Ushqimin dhe Bujqesine ne vitin 1945.

Lexoni dhe kete

LEZHE, OSHEE NDERHYRJE NE TROSHAN DHE KRAJEN

Njesia e Operatorit të Shpërndajes së Energjisë Elektrike në Lezhë, po vijon punen për përmiresimin …