Wednesday , 25 November 2020

KOPLIKU: MBESHTESIM TE PERMBYTURIT E NENSHKODRES

Deputetet e shkodres jane ne mbeshtetje te banoreve te permbytur te nenshkodres te cilet kerkojne demshperblimet e permbytjeve te viteve2010-2011. Kjo eshte konfirmuar edhe nga deputetja e qarkut Shkoder Irma Kopliku e cila tha se ne kohen kur partia demokratike te behet pjese e seancave ne kuvend atehere do te kete edhe nje kerkese te posame qe demshperblimet e nenshkodres te jene per diskutim ne rendin e dites

Kane qene banoret e permbytur te nenshkodres te cilet disa here kane kerkuar qe deputetet te zhvillojne takime me ta ne menyre qe te kete nje mbeshtetje me te madhe ne parlament nga ana e tyre. Mbeshtetje te cilen deputetja Kopliku e premtoj se do u jepet sapo pd te marre pjese ne seancat e parlamentit pas bojkotit 10 ditor.

Lexoni dhe kete

NDARJA NGA JETA E BABAIT TË MYFTIUT TË SHKODRËS

Është përcjellur për në varrezat e qytetit babai i myftiut të Shkodrës, Bardhyl Sytari. Ai …