17-VJETORI I RADIO MARISË SHQIPTARE

Kjo e shtunë shënon 17-vjetorin e Radio Marisë Shqiptare. Për këtë u mbajt një meshë pranë katedrales së Shën Shtjefnit në Shkodër.

Ndërkohë i pranishëm ishte edhe Imzot George Frendo, Kryetar i Konferencës Ipeshkvore të Shqipërisë, që tha se Radio Maria është një dhuratë e Zotit për Shqipërinë.

Për këtë datë folën edhe drejtuesit e “Radio Marisë”.

Gjithashtu, në këtë ditë u inaugurua edhe selia e re e kësaj radio në Shkodër. Radio Maria Shqiptare e filloi transmetimin e parë në Shkodër në korrik të vitit 2003, ndërkohë mesha në këtë 17-vjetor u transmetua drejtëpërdrëjtë në TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJE FAMILJEVE NE NEVOJE NE KURBIN

Në kuadër të aktiviteteve humanitare, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ju është gjendur pranë familjeve në …