2.000 FAMILJE NE BASHKITE E DJATHTA JASHTE SKEMES SE RE

Skema e re e ndihmes ekonomike vijon te prodhoje debate ne vendin tone. Shume familje jane lene jashte skemes se re. Gjate nje takimi me kryetare te bashkive, kryebashkiakja e Shkodres Voltana Ademi u ndal tek kjo problematike. Ademi tha se vetem ne bashkite e djathta jane 2.000 familje me persona me aftesi ndryshe, te cilave u eshte mohuar e drejta ligjore per te perfituar nga kjo skeme.

Sipas Ademit, qeveria thote “te gjitha Bashkive u eshte dhene nje fond prej 6% te fondit te ndihmes ekonomike per keto familje qe nuk plotesuan kriteret per t’u futur ne sistem. Por, ajo kerkon te dije sa eshte ky fond dhe hallin e sa familjeve mund te zgjidhe.

Ademi premtoi se Shoqata e Bashkive te Shqiperise, kryetaret e bashkive dhe Keshillat Bashkiake do te jene ne krah te qytetareve.

Lexoni dhe kete

TELAT DHE KABLLOT, SHQETESIM NE LAGJEN “VASIL SHANTO”

Telat elektrikë dhe kabllot e celularëve dhe internetit vazhdojnë të jenë një problem shqetësues në …