Breaking News

2 ISH-BASKETBOLLISTE AMERIKANE NE SHKODER

Dy- ish basketbolliste të njohura të kampionatit amerikan të basketbollit të femrave, Ruthi Bolton dhe Çinizë Nuogbo, po zhvillojnë një vizitë në vendin tonë. Këtë të mërkure, ato ishin të pranishme edhe në Shkodër, aty ku zhvilluan një takim me studentët e Universitetit të Shkodrës. Gjatë takimit, ato ndan përvojën e karrierës së tyre.

Ndërkohë, në oraret e pasditës në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” zhvilluan në një seancë të shkurtër stërvitore me vajzat e talentuara të basketbollit shkodran.

Lexoni dhe kete

KADIJA: MUNGOJNË PASQYRAT FINANCIARE TË K.F “VLLAZNIA”

Mungesa e pasqyrave financiare të vitit 2018-te të cila janë dashur të miratohen nga Keshilli …