Saturday , 31 October 2020

2 MËSUESE TË INFEKTUARA ME COVID-19 NË SHKODËR

Me nisjen e vitit te ri mesimor, ka pasur raste te shtuara te te infektuareve me COVID 19-te kryesisht nga stafi pedeagogjik, por edhe nga stafet mbeshtetese.

Mesohet se ne shkollat 9 vjecare te Shkodres aktualisht jane 2 mesuese dhe nje sanitare te infektuara me COVID 19-te. Pas konsultave me Drejtorine e Shendetit Publik ne Shkoder, Inspektoriati Shendetesor ne Shkoder ka vendosur te mos mbylle shkollat, por mesueset te karantinohen dhe shkolla te dezinfektohet. ndersa eshte bere edhe vetekarantimi i 4 mesueseve te cilat kane pasur kontakte me mesueset e infektuara.

Ndersa mesimi ka vijuar normalisht pasi jane zevendesuar me mesues tjere. Nga ana tjeter mesohet se nga 4 mesuese te cilave u eshte marre tamponi nga data 21 shtator ende nuk u ka mberrtiur pergjigja.

Ndersa po keto mesuese te ndergjegjeshme per rrezikun qe bart ky virus nuk kane derguar femijet ne shkolle deri ne marrjen e nje pergjigje nga organet shendetesore.

Lexoni dhe kete

GËSHTENJAT E SHKODRËS, TË RREZIKUARA NGA SËMUNDJET

Gështenja shqiptare vitet e fundit është kthyer në produktin më të kërkuar në Itali, por …