Friday , 27 November 2020

2 NËNTOR, NIS VITI I RI AKADEMIK NË UNIVERSITETE

2 nëntor shënon nisjen e vitit të ri akademik në universitetet e vendit tonë. Një vit i ri akademik që fillon në kohë të vështirë thekson rektorja e Universitetit të Shkodrës, Suzana Golemi.

Golemi bën me dije se janë marrë të gjitha masat.

Por, si do zhvillohet mësimi në Universitetin e Shkodrës, duke marrë parasysh masat që janë marrë nga qeveria?

Në fund, Golemi ka një thirrje për studentët përsa i përket regjistrimeve…

Ndër të tjera, rektorja Golemi bëri me dije se këtë vit asnjë degë në Universitetin e Shkodrës nuk do të mbyllet.

Lexoni dhe kete

MANASTIRLIU: TESTIMET E SHPEJTA DO VIJNË BRENDA DHJETORIT

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, nga Kuvendi foli për masat që janë marrë në këtë …