Saturday , 24 October 2020

20 APLIKANTE NGA METROPOLI VERIOR MARRIN PJESE NE LEVIZ ALBANIA

Me shume se 200 aplikime te organizatave jo fitim prurese kane marre pjese ne projekti Leviz Albania ku jane kualifikuar 104 aplikane. Ku 30 prej tyre jane nga kryeqendra e veriut ndersa 18 aplikimet e para jane prezantuar gjate dites se sotme.

Valdet Sala drejtuese e Leviz Albania tha se qllimi kryesor i Lviz Albania sht q qytetart t prfitojn nga prmirsimin i demokracis vendore ndersa apeloj qe keto organizata nepermjet projekteve dhe monitorimeve te tyre te ndikojne jo vetem ne qeverisjen vendore por edhe ne ate qendrore.

N t gjith vendin pjes e ktij projekti t mbshtetur nga ambasada Zvicerane dhe partner t tjer do t prezantojn projekt idet e tyre 104 aplikant, ndrsa do t zhvillohen 3 konkurse. Neser do te prezantojne pjesa e mbetur e aplikanteve si dhe do te shpallen edhe projektewt fituese.

Lexoni dhe kete

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, …