Monday , 25 October 2021

2016-ta, MBI 5.000 VIZITORE NE MUZEUN “VENDI I DESHMISE DHE KUJTESES”

Ne vitin 2016 ka pasur nje rritje te numrit te vizitoreve, ku brenda vitit mbi 5.000 vizitore kane frekuentuar muzeun “Vendi i Deshmise dhe Kujteses” ne qytetin e Shkodres. Nje fakt i tille u be i ditur nga specialisti i ketij muzeu, Pjerin Mirdita. Mirdita theksoi se vizitoret kane qene kryesisht evropian, ku dominojne italianet.

Sipas Mirdites, te rinjte jane ato te cilet e vizitojne me shume muzeun dhe kane nje interes me te madh.

Gjithashtu, Mirdita beri te ditur se per vitin 2017-te do te zhvillohen edhe 2-3 ekspozita per here te pare ne qytetin e Shkodres, me materiale te ndryshme historike.

Lexoni dhe kete

“GISHTĂ‹ZAT”, SHFAQJE PĂ‹R FĂ‹MIJĂ‹ NĂ‹ AMBIENT TĂ‹ HAPUR

E kishin pĂ«rgatitur shfaqjen qĂ« tĂ« jepet nĂ« teatrin “Migjeni”, njĂ« shfaqje pĂ«r fĂ«mijĂ«, me …