Thursday , 29 October 2020

“2016- ta, VIT JO I MIRE PER BIZNESIN”

Për shkak të situates ekonomike edhe viti 2016 rrezikon te jete nje vit jo i mire për klimën e biznesit, deklarata është bërë nga kreu i dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Lezhe Pashk Paloka gjate emisionit “De Facto” të gazetarit Gjergj Figuri.

Situata e biznesit ne Lezhe, problematika dhe zgjidhjet qe kerkohen, si perceptohet qasja e qeverise dhe paketa e saj fiskale per vitin 2016, çfare ofroi bashkia e Lezhes per biznesin me taksat dhe tarifat vendore per kete vit, kane qene disa nga temat e diskutuara ne emisionin De Facto, mbremjen e se premtes.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit tĂ« vogĂ«l nĂ« skemĂ«n e TVSH-sĂ« Ă«shtĂ« njĂ« …