Wednesday , 27 January 2021

2020-ta VIT I VESHTIRE PER BASHKINE LEZHE

2020 ka qenë një vit i vështira për Bashkinë e Lezhës, pasi termeti dhe pandemia kanë ndikuar tek financat e kësaj njesie vendore.

Ky fakt është bërë i ditur nga kryebashkiaku Pjerin Ndreu sipas të cilit niveli i mbledhjes së taksave është i ulet, pasi për shkak të situatës së krijuar nuk është vepruar me dorë të hekurt ndaj biznesit.

Ndreu shton se ulja drastike e numrit të punonjësve ka dhënë ndikim pozitiv për Bashkisë Lezhë, pasi ishin para që shkonin në mënyre të pa argumentuar.

Mungesa e të ardhurave ka sjell dhe reduktim të investimeve të planifikuara për tu realizuar gjatë këtij viti nga Bashkia Lezhë.

Lexoni dhe kete

RËNDOHET SITUATA E PËRMBYTJEVE NË BASHKINË SHKODËR

Përkeqësohet situata e përmbytjeve në territorin e Bashkisë Shkodër. Hidrometri në Dajç shënon kuotën 6.59 …