Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

23 GUSHT, DITA EUROPIANE E KUJTIMIT TË VIKTIMAVE TË KOMUNIZMIT

23 gushti shënohet si Dita Europiane e Kujtimit të Viktimave të komunizmit. Në kuadër të 10-vjetorit të shpalljes së kësaj date përkujtimore dhe në shenjë respekti të viktimave të komunizimit në Qarkun e Shkodrës dhe gjithë vendit, Këshilli i Qarkut Shkodër organizoi në vendin e dëshmisë dhe kujtesës Shkodër, promovimin e librit “Shkodra në vitet e vendosjes së diktaturës komuniste 1945 – 1953”.

Ish-këshilltari bashkiak Shkodër, Filip Guraziu tha se jemi në luftë dhe ka një kritikë per kujtesën që është lënë në harresë nga partitë politike.

E pranishme ishte edhe kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi.

Ndërkohë nuk mungoi një mesazh edhe nga përfaqësuesit e besimeve fetare në Shkodër.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, NË SHQIPËRI SITUATA E QETË

Drejtuesja e departamentit të epidemiologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, ka dalë këtë …