Lexoni dhe kete

BLLOKOHET RRUGA NACIONALE RUBIK-LEZHE

Rruga e vjeter nacionale LezhĂ«-Rubik Ă«shtĂ« bllokuar prej dy ditĂ«sh pĂ«rshkak tĂ« rreshqitjes sĂ« dherave …