27 SHTATOR DITA NDERKOMBETARE E TURIZMIT

27 Shtatori shenon diten Nderkombetare te Turizmit. Bashkia Shkoder per here te pare organzioi nje panair te larmishem ne pedonale. Nekryetarja e Bashkise Shkoder Emil Koliqi tha se ky eshte hapi i pare drejt nje tjeter asje ne turizmin multi-dimensional

Ndryshe nga shume fusha te tjera ku Bashkia Shkoder ankohet per mungese bashkepunimi me qeverine, zyra e turizmit eshte e kenaqur me ministrine e turizmit

Panairi ka qendruar i hapur deri ne oret e pasdites ne sheshin perpara Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …