Saturday , 20 January 2018

“29 NENTORI DITA E OKUPIMIT TE SHQIPERISE”

Për  historianin njëherësh dhe deputet I parlamentit te Shqiperise Romeo Gurakuqi, 28 nëntori është pavarësia e Shqipërisë ndërsa 29 nëntori është pushtimi komunist. Prandaj kjo ditë nuk mund të quhet dita e clirimit të vëendit shprehet kështu deputeti dhe historian Gurakuqi.

Gurakuqi u shpreh se cështja e pavarësisë së shqipërisë është moment historic I vendit, ndërsa 29 nëntori mbolli vetëm terror e sidomos në Shkodër.

Deputeti Gurakuqi mori pjesë në  ceremonitë e organizuara me rastin e 28 nëntorit festës së pavarësisë në Shkodër.

Lexoni dhe kete

TREGTARET TEK KISHA E LAÇIT NE SHENJESTREN E POLICISE

Tregtaret ambulant që operojnë në ambjentet përreth Kishës së Shna Ndout në qytetin e Laçit, …