Friday , 17 September 2021

29-VJETORI I MESHËS SË PARË PAS REGJIMIT KOMUNIST

Këtë të dielë në Bajzë të Malësisë së Madhe është përkujtuar 29-vjetori i meshës së parë të mbajtur pas regjimit komunist. Kështu mesha e kësaj të dielë u zhvillua në kishën e “Shën Palit dhe Shën Pjetrit”. Mesha u drejtua nga meshtari nga Kosova me mision në Jug, Imzot Hil Kabashi.


Në këtë meshë merrnin pjesë dhjetëra besimtarë të zonës, por edhe më gjërë.

Lexoni dhe kete

DITA E DYTË, PUNËTORËT DITOR NUK LEJOHEN TË HYJNË NË MAL TË ZI

Serish problematika ne kufirin e Hanit te Hotit me kalimin e punonjesve shqiptar ne Mal …