Wednesday , 21 March 2018

3 BASHKI ME PIKE TE NJEJTA NE “TRANSPARENCE”

Bashkia Shkoder, Bashkia Tirane dhe Bashkia Korçe jane 3 bashkite me transparente ne Shqiperi. Koordinatori i Bashkise Shkoder Gjergj kurti thote se ky vleresim erdhi si rezultat i permbushjes se detyrimeve ligjote dhe respektimit te ligjit per informim.

Ndonese ne media kombetare u trembetua se Bashkia Tirane mori vendin e pare, ne fakt e vertata eshte ndryshesinkr.

Tashme Bashkia Shkoder mund te aksesohet online, ne cdo program te saj. Ndersa sipas kurtit risi eshte fakti se ne Bashkine Shkoder mund te marresh informacion, pa patur nevoje te deklarosh arsyen se per cfare e kerkon ate.

Lexoni dhe kete

TV ROZAFA NE ZONEN KU KA NDODHUR TJETERSIMI I PRONAVE

Kjo siperfaqe toke e rrethuar me gardh që është vijë bregdetare rëre, si dhe faqja …