Tuesday , 28 January 2020

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet sensibilizues edhe në shkollën speciale “3 dhjetori” në qytetin e Shkodrës. Drejtorja e kësaj shkolle, Enkelejda Mataj, flet për qëllimin e këtij aktiviteti.

Në këtë aktivitet merrnin pjesë përfaqësues të zyrës vendore arsimore Shkodër dhe prindër të këtyre fëmijëve.

Lexoni dhe kete

TERMETI, NDIHMA PER FAMILJET E PASTREHA

Në mbështetje të familjeve që mbeten pa strehe nga tërmeti i 26 nëntorit, pranë Bashkisë …