Sunday , 17 February 2019

“3 LENDE NE 6 ORE”, NIS ZBATIMIN EDHE NE LEZHE

Që prej 1 shkurtit edhe në shkollat e Lezhës ka nisur të zbatohet orari i ri mësimor “3 lëndë në 6 orë”, ndërsa kjo nisem është pritur mjaft mire nga mësuesit dhe nxënësit.Ky fakt bëhet i ditur nga Drejtori i Arsimit në Lezhë, Bardhok Pulaj, i cili se në këtë mënyre mësuesit dhe nxënësit do të përqëndrohen më shumë në proçesin mësimor.Sipas Pulajt të gjitha kudershtimet për këtë nisem do të vlejnë për të riparuar çdo mangesi që do të haset rruges.

Zbatimi i nismes “3 lende ne 6 ore” synon të përmiresoje proçesin mësimor mësimor në vendin tonë, me qëllim që nxënësit të marrin me shume njohuri.

Lexoni dhe kete

“KURANI, NE JETEN E MUSLIMANEVE”

Pasditën e së mërkurës, Myftinia Shkodër organizoi aktivitetin me temë : “Kur’ani në jetën e …