3-NXENES TE SHKOLLES “KOLIN GJOKA” VLERSOHEN ME ÇMIME

Janë vënë përballë kuzhiniereve më të mirë të disa vendeve të botës dhe kanë arritur të marrin çmime.3 nxënës të profilit hoteleri-turizmit të shkollës profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë, u kthyen me dy medalje argjendi dhe një bronzi nga një konkurs ndërkombetar i organizuar në Tiranë për kuzhinë dhe picajol.Drejtori i Shkollës “Kolin Gjoka” Bardh Dedgjonaj, e ka konsideruar një sukeses të jashtëzakonshem arritjen e këtyre nxënësve.

Njëra nga nxënëset që arriti të fitoj çmim, u shpreh se pjesmarra në këtë konkurs kishte një rëndësi të veçantë.

Kjo nuk është hera e parë që nxënësit e shkollës “Kolin Gjoka” arrijnë sukses, pasi edhe në konkurse të tjera që janë zhvilluar janë vlersuar me çmime të ndryshme, duke bërë krenar drejtuesit e kësaj shkolle.

Lexoni dhe kete

“RESPEKTIMI I STANDARTIT TE SHQIPES NE TRANSMETIMET AUDIOVIZIVE”

“Respektimi i standartit të shqipes në transmetimet audiovizive” ishte në fokus të një takimi të …