Wednesday , 17 January 2018

30-35 VIZITA NE DITE PRANE REPARTIT TE PEDIATRISE NE SPITALIN E SHKODRES

Temperaturat e uleta kane sjellur nje shtim te numrit te vizitave prane repartit te pediatrise ne spitalin rajonal te Shkodres. Nje fakt i tille pohohet edhe nga shefja e repartit te pediatrise ne spitalin e Shkodres, Greta Naraçi. Ajo thote se nje gje e tille ndodh edhe si shkak i levizjes se emigranteve qe vijne ne vendin tone.

Konkretisht, numri i vizitave shkon deri ne 30-35 ne dite.

Nderkohe, problem mbetet mos-funksionimi i mjekut te familjes gjate orareve te pasdites.

Aktualisht ne repartin e pediatrise te spitalit te Shkodres jane te shtruar 11 femije.

Lexoni dhe kete

LEZHE, MBYLLET PER AUTOMJETET SHESHI “GJERGJ KASTRIOTI”

Sheshi “Gjergj Katrioti” në qytetin e Lezhës është mbyllur për automjetet dhe do të vijojë …