Wednesday , 11 December 2019

300 EURO GJOBË DHE DËBIM 1 MUAJ NGA MALI I ZI

Është dënuar me 300 euro gjobë si dhe është dëbuar nga autoritetet e Malit të Zi për shkak se ka valëvitur flamurin shqiptar në ditën simbolike të Gështenjës në Krajë gjatë një festimi tradicional. Kjo është ngjarja që i ka ndodhur atletit shkodran Irfan Domnori. 64-vjecari tregon për Tv Rozafa si ka ndodhur ngjarja.

Për të kjo është një ngjarje e turpshme.

Domnori thekson se do të marrë pjesë edhe në garat e tjera, ashtu si cdo vit, nëse do lejohet të hyjë në vendin fqinj.

Lexoni dhe kete

PËRMBYLLEN 16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE

Bashkia e Shkodrës ka përmbyllur 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore me …