Thursday , 14 November 2019

300 PAKO USHQIMORE PËR JETIMET E SHKODRËS DHE MALËSISË SË MADHE

Myftinia Shkodër ka shpërndarë këtë të shtunë 300 pako ushqimore për jetimët e Shkodrës dhe Malësisë së Madhe. Shpërndarja e pakove ushqimore u zhvillua pranë xhamisë së 2 vajzave. Në fjalën e tij, imam Muhamed Sytari tha se këto ndihma janë të përhershme në Shkodër dhe Malësi të Madhe.
Këto pako ushqimore ndihmojnë sadopak gjëndjen e këtyre familjeve.

Lexoni dhe kete

SHQIPËRIA E “GJYMTUAR” NGA EMIGRIMI

Shifrat nuk mund të gënjejnë dhe ato tregojnë se shqiptarët ndër vite janë larguar, gjysëm …