Wednesday , 1 April 2020

34 GRA NË SHKODËR NDEROHEN ME TITUJ MIRËNJOHJE

Gra në profesione të ndryshme në Shkodër janë nderuar këtë të dielë në një aktivitet të zhvilluar në qytetin e Shkodrës. Kjo falë nismës së lëvizjes “Gratë frymojnë vlera”. Në këtë aktivitet u nderuan 34 gra të fushave të ndryshme në Shkodër, por edhe më gjërë.

Në këtë takim ishin të ftuara edhe gra të shquara të Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe nga diaspora.

Lexoni dhe kete

Imam SYTARI: SHTËPITË TONA JANË KTHYER NË XHAMI

Besimtarët muslimanë nuk kanë mundur as këtë të premte të falin namazin e xhumasë. Nga …