Saturday , 16 November 2019

35 SUBJEKTEVE U PEZULLOHET PUNA NË QARKUN SHKODËR

Drejtoria e Përgjithshme e Inspektoriatit të Punës bashkë më përfaqësues të ministrisë së linjës dhe Drejtorinë e Inspektoriatit të Punës në Shkodër zhvilluan këtë të enjte një takim me temë “Menaxhimi i Substancave të Rrezikshme në Vendin e Punës ”. Irida Qosja, përgjegjëse e sektorit në Drejtorinë e Përgjithshme të Punës, tha se nga inspektimet në qarkun e Shkodrës për këtë vit për 35 subjekte është pezulluar puna për ti vendosur në masa të sigurta për të krijuar një vend pune të sigurtë për punëmarrësit.

Përmes këtij takimi synohej informimi, ndërgjegjësimi dhe këshillimi nga përfaqësuesit e inspektoriatit të punës përballë atyre të biznesit, një pjesë e së cilëve ishin të pranishëm në këtë takim.

Lexoni dhe kete

KONKURSI I HISTORISË MES SHKOLLAVE TË SHKODRËS

Këtë të mërkurë është zhvilluar finalja e konkursit në lëndën Histori, në kuadër të 75-vjetorit …