Wednesday , 24 July 2019

399 PERSONA JANE DENUAR NGA GJYKATA GJATE VITIT 2018

399 përsona janë dënuar nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë gjatë vitit 2018-të 17 prej të cilëve janë femra. Të dhënat janë bërë publike nga Kryetarja e Gjykatës Ornela Naqellari, sipas të cilës numri më i lartë i dënimeve të aplikuar është deri në dy vite burgim dhe gjthses janë 283 raste të tilla.

Te dhenat e gjykatës tregojnë se organet e drejtësisë kanë vepruar mjaft ashper ndaj përsonave që kanë kryer veper penale, duke i shpallur fajtor dhe denuar ata. Kjo shihet si një mënyre për të minimizuar veprat penale të cilat janë rritur ndjeshem gjatë viteve të fundit.

Lexoni dhe kete

KATASTROFAT NATYRORE, TAKIM SHQIPËRI – MALI I ZI

Katastrofat natyrore kanë bërë bashkë në një takim përfaqësues të Shqipërisë dhe Malit të Zi, …