Thursday , 22 February 2018

4 LIBRAT E PERKTHYER NGA LEKE IMERAJ

“Xhihadistet e rinj”, “Foljet e Gjermanishtes ne kontekst”, “Leila akuzon” dhe “Nen hijen e diktatorit” ishin titujt e 4 librave te perkthyer nga shkrimtari i njohur Leke Imeraj. Promovimi i ketyre librave te perkthyer ne shqip nga Imeraj u organizua ne bibloteken “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres. Ne nje interviste per mediat, perkthyesi tregoi perse tematikat e librave vijne nga bota arabe.

Gjate aktivitetit kishte diskutime rreth vlerave ideo-artistike te librave, recitime te fragmenteve te ndryshme dhe dhenie çertifikata mirënjohjeje.

Lexoni dhe kete

4 MLN EURO PER RIKONSTRUKSIONIN E XHAMISE SE PLUMBIT

Qeveria e Turqisë pritet që të financojë një projekt për restaurimin e xhamisë së Plumbit …