Thursday , 20 February 2020

4 PARIMET BAZË PËR HAPJEN E NEGOCIATAVE

Komisioneri për Zgjerim të Bashkimit Europian, Olivér Várhelyi, është shprehur se kanë gati platformën dhe metodologjinë për të hapur negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Me këtë metodologji do të krijojmë një qasje me 4 parime bazë tha Varhelyi.

Por duhet luftuar krimi e korrupsioni që të sigurohemi që ka një shtet të së drejtës.

Deklaratat Varhelyi i bëri gjatë një dalje për mediat me kryeministrin Rama.

Lexoni dhe kete

META: GRUSHT SHTETI? NUK DO E LEJOJË

Kreu i shtetit Ilir Meta tha se me ndryshimin e ligjit që i heq kompetencat …